Op zondag 8 maart presenteert de Millinger Theetuin een heerlijke High Tea in combinatie met een kamermuziekconcert door harpiste Diana de Vries. Aanvang is om 13.30u. Afwisselend worden u bijzondere lekkernijen geserveerd en geniet u van de subtiele en verfijnde klanken van de harp. De presentatie van deze middag is in handen van Ron Vervuurt.
Diana de Vries is vaste soloharpiste bij Het Gelders Orkest. Het repertoire van Diana, die onder andere studeerde aan de conservatoria van Rotterdam en Parijs, is bijzonder uitgebreid en omvat de harpcanon vanaf de klassieke periode tot en met de avant-garde. Speciaal voor de gelegenheid heeft zij een aantal werken geselecteerd die ze in het achterhuis van de theetuin over het voetlicht zal brengen.
Tickets à € 27,50 (concert én high tea) zijn te bestellen door overmaking van gewenste aantal reserveringen maal de ticketprijs op rekeningnummer NL92RABO0195253094 ten name van Jacob’s Garden onder vermelding van uw emailadres. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail.