Zondag 25 februari presenteert de Millinger Theetuin de derde editie van ‘Huiskamerconcert PLUS!’ Gudrun Bourel (fluit) en Johan Naus (klarinet) begeleiden een luxe High Tea in de huiskamer van ons etablissement.
Aanvang is om 14.00 uur. De kosten voor High Tea én concert zijn € 27,50.

Kaarten voor deze klassieke en bourgondische middag kunt u reserveren via de pagina: reserveren

Gudrun Bourel is sinds 2005 als solo piccolo verbonden aan Het Gelders Orkest en vanaf 2015 tevens als plaatsvervangend aanvoerder fluit. Ze is daarnaast hoofdvakdocente fluit aan het ArteZ conservatorium te Zwolle. Gudrun remplaçeert bij diverse Nederlandse en Belgische orkesten, is actief in het kamermuziekensemble Het Gelders Blaaskwintet en nam in 2011 haar eerste solo-cd op met Frans repertoire voor fluit en piano.

Johan Naus werd op 22-jarige leeftijd aangenomen bij het Limburgs Symfonie Orkest, tegenwoordig bekend als Philharmonie Zuidnederland. Sinds 2016 is hij als solo-klarinettist verbonden aan het Orkest van het Oosten in Enschede. Johan speelt tevens in Ensemble88, een ensemble dat zich toelegt op hedendaagse muziek, en remplaçeert bij onder andere het Residentie Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Koninklijk Concertgebouw Orkest.

U bent van harte welkom!