route en bereikbaarheid

De theetuin is alleen te voet of per fiets bereikbaar.
Een prachtige wandeling van een kleine 2 kilometer brengt u vanaf het kerkje in Kekerdom, dwars door het natuurgebied van De Millingerwaard, naar de theetuin. U hoeft slechts de borden te volgen.

Als u met de auto komt kunt u deze parkeren aan de voet van de dijk tegenover het kerkje in Kekerdom (betaald) of gratis buiten het dorp. Het is niet toegestaan met de auto het natuurgebied in te gaan.

Ook is er de mogelijkheid om GRATIS te parkeren bij De lange Poal. Deze parkeerplaats ligt langs de dijk tussen het dorp Kekerdom en Millingen aan de Rijn. Komt u met openbaar vervoer? Buslijn 80 of 82 brengt u vanaf Centraal Station Nijmegen naar Kekerdom.

alternatief vervoer in de maak

Voor het komende seizoen zijn we bezig diverse vormen van alternatief vervoer te organiseren zodat het voor mensen die minder goed ter been zijn eenvoudiger wordt de theetuin te bezoeken. Per golfkar bijvoorbeeld, of per koets of huurfiets.
We houden u op de hoogte.

gebiedskaart millinger waard

Wilt u meer weten over de Millinger Waard? Download nu de meest actuele gebiedskaart of neem een kijkje op de website van Staatsbosbeheer.