Route en bereikbaarheid

De theetuin is alleen te voet of per fiets bereikbaar. Een prachtige wandeling van een kleine 2 kilometer brengt u vanaf het kerkje in Kekerdom, dwars door het natuurgebied van De Millingerwaard, naar de theetuin. U hoeft slechts de borden te volgen.

Met de auto
Als u met de auto komt kunt u deze parkeren aan de voet van de dijk tegenover het kerkje in Kekerdom (betaald) of gratis buiten het dorp. Het is niet toegestaan met de auto het natuurgebied in te gaan.

Gratis parkeren
Ook is er de mogelijkheid om GRATIS te parkeren bij De lange Poal. Deze parkeerplaats ligt langs de dijk tussen het dorp Kekerdom en Millingen aan de Rijn.

Openbaar vervoer

Komt u met openbaar vervoer? Buslijn 80 of 82 brengt u vanaf Centraal Station Nijmegen naar Kekerdom. Bekijk de bustijden op connexion.

Gebiedskaart millinger waard

Wilt u meer weten over de Millinger Waard? Download nu de meest actuele gebiedskaart of neem een kijkje op de website van Staatsbosbeheer.

Laatste 2,5 km ter voet of per fiets

De theetuin is vanwege de unieke ligging, alleen te voet of per fiets bereikbaar. Vanwege natuurbehoud is het NIET toegestaan om met de auto of ander gemotoriseerd voertuig het natuurgebied in te gaan.

Mindervaliden

Voor mindervaliden is het helaas niet mogelijk om op een veilige en comfortabele manier de theetuin te bereiken. De laatste 2,5 kilometer vraagt van iedere theetuinbezoeker een lichamelijk inspanning. En dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Onze excuses daarvoor. We zijn momenteel in gesprek met staatsbosbeheer en de gemeente om dit in de toekomst te verbeteren. Zodra er ontwikkelingen zijn zullen wij dit kenbaar maken op deze pagina.