Een beetje ter viering van 25 jaar Millinger Theetuin, maar natuurlijk ook omdat de zomer begint, en al helemáál omdat het gewoon hartstikke leuk is: op vrijdag 21 juni presenteren we met trots een wervelende en onvervalst hartverwarmende Spaanse avond!

Met optredens van Alabanza en Linda Hernandez, een wijnproeverij met tapas van wijnhuis ‘Vinos i Cavas’ en heuse valenciaanse paëlla van het Land van Honing.

Alabanza met Juan Peña (zang), Theo Janssen (gitaar) en Jacky Westerhof (dans!) vertolkt de passievolle flamenco op klassieke wijze. Van een ingetogen ‘Solea’ tot een uitbundige ‘Alegria’ dat menig hart sneller zal gaan doen kloppen. Linda Hernandez, die het tweede optreden verzorgt, wordt wijd en zijd geroemd om haar schitterende stem. Ze zong in het verleden samen met Maria Lourdes en is een van Mexico’s bekendste ‘Mariachi’-zangeressen. Tickets voor deze bijzondere avond kosten €25,00. Daarvoor krijg je twee prachtige optredens plus vijf proefglaasjes Spaanse wijn met een bijpassende tapa. Tickets kun je bestellen door een bericht te sturen naar: contact@millingertheetuin.nl. Aanvang is om 20.00u.

Welkom!