Eten en drinken

In de Millinger Theetuin kunt u heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Of genieten van een klassieke ‘High Tea’. Met passie en liefde worden u de mooiste gerechten geserveerd in onze prachtige tuin of, bij kouder weer, in één van onze sfeervolle binnenruimtes.

Lunch

Samen met vrienden, een geliefde of familie: het hele jaar door serveert de theetuin een heerlijke en met passie bereide lunch. Om lekker langzaam van te genieten.

Kleine kaart

Ook zonder reservering kunt u in de theetuin terecht voor een keur aan kleine gerechten om de al dan niet kleine honger afdoende te stillen.

High Tea

Een klassieke ‘high tea’. Zoals in het oude Engeland, maar dan net even anders. Een bijzondere traditie, een bijzondere ervaring.


Ontbijt

Tijdens het zomerseizoen (1 april-1 november) kunt u in de theetuin genieten van een uitgebreid ontbijt in onze prachtige tuin. Een onvergetelijke ervaring!

Table d’hôte

In het zomerseizoen zijn we van zins elke donderdavond een wisselend drie-gangen menu te serveren. Het menu zal op de maandag daaraan voorafgaand gepubliceerd worden op Facebook, onze website en via een mailing.