We krijgen in het zomerseizoen vaak de vraag waar toch die mooi vormgegeven boeketten op de balie vandaan komen. Meestal gaan onze gasten ervan uit dat we ze uit de tuin plukken. Maar dat is zeker niet zo. Het zijn Mirjam en Frederieke, van Semper Florens uit Beek-Ubbergen, die zorgen voor deze prachtige boeketten en óók voor de bloemen schaaltjes die je verspreid over de tafels in de tuin tegenkomt.

Op maandag 11 en dinsdag 12 december organiseert de theetuin samen met Mirjam en Frederieke een Kerstworkshop.

Maandag
Op 11 december combineren we de workshop met een uitgebreide lunch. We beginnen om 12.00u met de lunch, en maken daarna een Kerstkrans. De kosten voor deze lunch/workshop bedragen €44,50 per persoon. De middag zal rond 15.00u eindigen.

Dinsdag
Op 12 december combineren we de workshop met een luxe high tea. Aanvang is om 13.00u. We maken eerst een Kerststuk en aansluitend wordt de high tea geserveerd. Deze middag zal rond 16.00u aflopen. De kosten voor de hightea/workshop bedragen €49,50.

Voor beide workshops zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar.

Opgeven voor een van deze workshops kan tot 6 december bij:

  • Bloemisterij Semper Florens in Beek-Ubbergen middels contante betaling, of
  • Door overschrijving van het bedrag op rekeningnummer NL92RABO0195253094 t.n.v. Jacob’s Garden o.v.v. van workshop, datum en email adres.

  • In Kekerdom kunt u de auto parkeren. Bij droog weer moet u de laatste 2 km wandelend of fietsend afleggen, bij nat weer komen wij u halen in Kekerdom.
    We zorgen ook dat de bloemstukken met de auto naar Kekerdom gebracht worden.

    Voor meer informatie belt u met :

  • Semper Florens (Frederieke of Mirjam): 024 6841226, of
  • De Millinger Theetuin (Rob): 06 50638662